EOK Logo
Felhasználói név:
Jelszó:

Összes hír

Állatház elszámolásokkal kapcsolatos teendők
Az állatházi elszámolással kapcsolatos teendők:
Az elszámolás készen van, havonkénti lebontásban. Ezzel kapcsolatosan csak az abban szereplő tételeket kérem ellenőrizni.
Mielőtt hozzákezdenek a munkához, kérem, hogy olvassák el az alábbi tájékoztatót.

- Az elszámolást azon kollegák kezelhetik, akiknek (önhatalmúlag) megadtam a jogosultságot. Ha Önök megbíznak más személyt is ezzel, természetesen lehetőség van erre. Kérem, hogy emailben jelezzék ezt nekem.
- Az elszámolásba a Jóváhagyandó elszámolás nyitása után be lehet jutni.
- Az elszámolás tartalmazza az állattartással kapcsolatos tételeket. Ha ezzel egyetért, akkor a CO rendelésszámot hozzá kell rendelni: a tétel kijelölése után baloldalról, alulsó legördülő menüből kiválasztva a rendelésszámot majd a „hozzárendel a kiválasztotthoz” megnyomásával ez a feladat kész. Amennyiben nem egy, hanem több rendelésszámot kíván hozzárendelni az elszámoláshoz, az előbbi ismétlésével megteheti. Ha nem kíván rendelésszámot használni, ez esetben üresen lehet hagyni a tétel mögött levő négyzetet, az Intézet gazdasági vezetője dönt a forrásról.
- A CO rendelésszám hozzáadása illetve szerkesztése a főmenü „CO rendelésszámok szerkesztése” alatt lehetséges. Kérem, hogy a betűk után az 5 jegyű számot illesszék hozzá, pl. OTKA 12345. Az így felvett CO szám megjelenik az elszámolás megfelelő legördülő menüjében és választható lesz.
- Amint végeztek a rendelésszámok hozzáadásával, befejezésül kérem az ELSZÁMOLÁS JÓVÁHAGYÁSA gombot nyomják meg, e nélkül nem tudom leadni a gazdasági hivatalba. A továbbiakban Hegedűs Judit intézi a pénz átvezetést.
- Ebben a hónapban a 2008. decembertől 2009. március végéig terjedő időszakra készítettem el az elszámolást. Ahhoz, hogy a többi havi elszámolást is jóvá lehessen hagyni, a Vissza gombbal megjelennek azok az elszámolások, amiket kérném, hogy az előzőben ismertetett módon hagyják jóvá. Ami ezt követően átkerül a bal oldali oszlopba, ahol bármikor megtekinthető marad.
Állat kikérés/elvitel időpont pontosítása
Értesítem a Tisztelt felhasználókat, hogy az állatok kikérési és elviteli időpontjaiban némi változások vannak. A kikérést és a kérés visszavonást a program a határidő előtt 15 perccel lezárja, időt adva ezzel a kollégáimnak az állatok kiválogatására. Az állatokat továbbra is 9 és 14 órakor lehet elvinni.
Felhívom figyelmüket a gumikesztyű használatára. A laborokban a fertőzött állatházból származó egerekkel is dolgoznak, emiatt a tiszta térből kiadott és oda visszakerülő dobozok megfogása aggályos.
Megértésüket köszönöm
Sentinel program

Health Certificate
Segítség